dimarts, 21 de febrer del 2012

STANDBYe

Em queden cuatre dies a terres catalanes, i una miqueta estresants amb tot el trasllat. Ara no les canvio per res del món. És molt emocionant emprendre una aventura així, tot i que el principi anirem com titelles amunt i avall, espero que en pocs mesos ens poguem establir a UK, ja que tinc ganes de passar-hi una bona temporada... però com tot, això ja es veurà!

Crec que per aprofitar més l’experiència i relacionar-me més bé amb el nou entorn seria molt positiu que busques una feina "normal" i el pòquer ho deixes en un pla secundari... crec que dedicar-hi unes 2-3 horetes diàries i alguns donkas el cap de setmana ja estaria prou bé, a més crec que són les hores optimes per jugar concentrat i amb ganes. 

No sé quan serà la pròxima vegada que actualitzi. Segurament ja serà quan estigui a Londres i ja hagi retornat a una vida més o menys qüotidiana. Fins aleshores deixo el blog en standby! Fins aviat!

P.D: M’acomiado amb una punxadeta del diumenge en un $22 6max (500cap.), tampoc ha set un dineral però sempre fa gràcia quedar primer.  :)

Per cert, com molan les llumetes fashion que posen ara a PS quan fas taula final!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada